Usluge

Usluge

Kvalteta namještaja, dizajn prostora i ugrađenog namještaja, želje, vizije…sve su to opći izrazi kojima konkretnost daje osoba klijenta.

Svi mi dolazimo iz konkretnog okruženja, kulturne sredine, standarda života i razmišlajnja, shvaćanja, vrednovanja…

U višegodišnjem uspješnom radu kvalitetna se komunikacija s klijentom-naručiteljem uvijek iznova potvrđuje kao presudan čimbenik uspješnog posla.

Izaltikulirani zahtjevi, pravilno “dešifrirane” želje s jedne strane te jasna i nedvosmislena ponuda sa svim uvjetima i aranžmanima s druge strane, bit su ove komunikacije.

Usklađenjem obaju segmenata dolazimo do konačnog dogovora i kreće se s riječi na izvedbu u kojoj je nama kao izvođaču kristalno jasno što od nas očekujete, a Vi točno znate što i kakav konačan rezultat izvedbe Vas na kraju očekuje. “Stoga su naše usluge raznovrsne i brojne, a u konačnici služe samo jednom: uspješno izvedenom projektu.

Treba naglasiti da je projekt i samo jedan pojedini naručeni artikal jer je u njega utkano mnogo Vašeg razmišljanja i odvagivanja, emocija, namjera… Zato su Vam naši djelatnici dostupni u svakom segmentu posla objašnjenjem, savjetom i informacijom.

Ponudit ćemo najbolja rješenja za Vaš životni, poslovni ili radni prostor. Od ideje do realizacije brinemo za Vas u skladu s Vašim zahtjevima, željama, ali i našim dugogodiišnjim iskustvom i stručnosti u području dizajna i tehnoligije obrade (posebno modernih) materijala.

Nudimo kompletne usluge od projektiranja, dizajna i opremanja interijera u cjelini do izrade pojedinačnog komada namještaja po mjeri.

U našim projektima sudjeluju, uz naše stručnjake iz vrhunski opremljenog pogona za izradu namještaja, također i arhitekti, dizajneri te provjereni građevinski izvođači koji su kroz sudjelovanje u našim projektima ostvarili niz zapaženih, atraktivnih i vrlo uspješnih graditeljskih izvedbi.

Svojim smo Vam brojnim uslugama uvijek na raspolaganju, a one uključuju:

 1. informiranje o svim mogućnostima i uvijetima urđenja prostora i izvedbe namještaja za Vaš prostor
 2. stručno savjetovanje oko dizajna prostora
 3. stručno savjetovanje pri izboru aparata, uređaja i opreme koja se ugrađuje
 4. prezentiranje novih trendova u uređenju prostora na globalnom tržištu
 5. izrada idejnog rješenja
 6. vrhunske 3D vizualizacije
 7. projektiranje
 8. izrada troškovnika
 9. kompletna organizacija, izvođenje i nadzor svih pratećih građevinskih radova
 10. kompletno posredovanje pri kupnji i opremanju aparatima, uređajima i opremom te ugrađivanje i instaliranje iste,
 11. usluga ‘ključ u ruke’
 12. uređenje pojedinačnih prostorija
 13. dizajn i izrada namještaja po mjeri bilo za cijeli objekt ili prostor, za pojedinu prostoriju ili po narudžbi pojedinačnog komada namještaja

Jednostavnost dizajna

Osim uređenja i opremanja kompletnih prostora, naša je tvrtka izvela isto tako zapažena i vrlo kvalitetna uredenja i opremanja dijelova pojedinih prostora poput kuhinja, kupaonica, dnevnih boravka u vašem zadanom prostoru, prilagođeno cjelini u koju se uklapa uklučujući stil gradnje, ukus i dizajn cjeline.

Sve ima svoju cijenu, a vrhunaska izvedba i jeftinoća su nespojivi pojmovi. Sposobni i za najeksklusivnije narudžbe, u “Danijel interijerima” d.o.o. su svjesni da estetika, ukus i kultura stanovanja nije nešto što je rezervirano samo za elitu. Stoga postoje i različiti aranžmani plaćanja koji će i Vama omogućti da ostvarite svoje zamisli.

Pogledajte u cijelosti našu Galeriju fotografija ``Vizualizacije``

Iskoristite sve mogućnosti koje su Vam ponuđene i ostvarite svoje zamisli!!!

Cijena je uvijek bila stvar diskrecije i dogovora u korektnom odnosu koji se ovdje bitno njeguje, osim uobičajenih bezgotovinskih obročnih i kartičnih plaćanja uključuje i dogovore.